user_mobilelogo
×

Waarschuwing

The form #8 does not exist or it is not published.

Ben jij de CNC verspaner met passie voor precisie?

Innostrument- dé specialisten in fijnmetaal bewerking.

Werken bij Innostrument

Wie zijn wij?

Werken bij Innostrument betekent: werken bij een jong bedrijf dat volop in ontwikkeling is. 'Precies' betekent bij ons ook écht Precies!

Innostrument is een precisie draai- en freesbedrijf. We leveren vooral producten aan klanten die actief zijn in de medische sector maar ook aan bedrijven die elektronische en sensorische meetinstrumenten leveren. In 2009 is Innostrument in Barendrecht begonnen en in korte tijd hebben we ons gespecialiseerd in produceren van kleine fijnmechanische producten uit verschillende materialen, waaronder diverse roestvast stalen, titanium legeringen, brons, aluminium etc. en diverse hoogwaardige kunststoffen. De maatvoering hierbij betreft doorgaans producten met afmetingen van 0,2 mm tot 20 mm.

Innostrument - passion for precission

Waarom werken bij Innostrument?

Wij zijn een snel groeiend bedrijf en om een aantal aankomende projecten voldoende gerealiseerd te krijgen zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers.
Wij zoeken niet het 'poppetje' bij de functie, maar keren het om: Jij bent de man/vrouw met een talent en hierbij zoeken wij de passende functie. Op deze wijze kun jij jezelf ontwikkelen en doorgroeien tot een specialist die gelijktijdig brede vaardigheden heeft opgebouwd. Bij Innostrument zul je niet snel het plafond van je capaciteit bereiken en is er altijd uitdaging.

Welke functies zijn er beschikbaar?

• Fijn metaalbewerkers
• CNC metaaldraaiers
• Magazijn beheer
• Logistiek

Innostrument maakt producten die onder de microscoop worden beoordeeld.
Innostrument:

.

Heb jij passende kwaliteiten en wil jij je verder ontwikkelen? Verstrek hier jouw gegevens. Wie weet maken we binnenkort een afspraak om te spreken over de mogelijkheden binnen ons bedrijf.